Forum Stowarzyszenia
Użytkownik
Mam nadzieje, ze pozdrowienia od nas byly Wam wszystkim wczoraj przekazane. Jesli nie to czynie to teraz. Myslami bylismy i jestesmy z Wami.
administrator
Cóż, my przekazaliśmy. Kto nie usłyszał/nie zarejestrował, niech lepiej tego głośno nie mówi
Inna rzecz, że przekazać cokolwiek tej rozgadanej gromadce, nie było rzeczą łatwą. Coś o tym wiem - dobrze, że było o co stukać nożem, butelki po bezbarwnych napojach jednak czasem się przydają.
Użytkownik
chrisfox napisał:
chciałbym wyrazić ogromną wdzięczność Monice.
Ee bez przesady. Cała przyjemność po mojej stronie
miglanc
Jak zwykle z opoźnieniem, ale chciałem gorąco podziękować Monice za zorganizowanie spotkania, a wszystkim obecnym za znakomite towarzystwo.
No i Zmiśkowi za fajny artykuł
administrator
No tak... Nie dziękowałem za artykuł, bo to żona go dostała, nie ja Jeśli już jesteśmy przy temacie, podziękuję przy okazji Darkowi za płytkę - i za to, że jednak natrafił na informację o naszym skromnym spotkaniu.
administrator
Tydzień prawie minął - i jak widać, czterem osobom się podobało. To jakieś 25%, zawsze coś. Pozostaje mieć nadzieję, że inne tegoroczne imprezy nie spowodują jeszcze mniejszego zadowolenia uczestników. Przystępuję do walenia głową o ścianę i powtarzania sobie: "następnym razem się uda, następnym razem musi ...".
Użytkownik
chrisfox napisał:
Tydzień prawie minął - i jak widać, czterem osobom się podobało. To jakieś 25%, zawsze coś.
Nie prawda bo sześciu. Jedna bardzo sympatyczna para przesłała podziękowania za nasze miłe spotkanie bezpośrednio do mnie. Poprawkę w procentach pozwolę sobie zostawić Tobie, mi niestety gdzieś kalkulator wcieło
administrator
Wiem, którzy to
Co nie zmienia faktu, że przeglądając forum jakoś tak ma się wrażenie, że marnie było
(prywatnie też coś tam otrzymałem, ale się nie chwalę )
Moderator Kombinator
Było bardzo fajnie, dziękuję. Udało mi się obrazić tylko niektórych uczestników, a nie wszystkich - co należy uznać za jakiś sukces. Obecnie wypruwam sobie flaki zawodowo, stąd pewna opieszałość w wypowiadaniu się na temat flaków... Ale na następne już sobie rezerwuję miejsce, to rzecz pewna.
administrator
zaruk napisał:
Udało mi się obrazić (...) niektórych uczestników
O, to już jest jakaś relacja. Po lekturze można dojść do wniosku, że coś się jednak w ubiegły wtorek na Chłodnej działo. Plusik
Użytkownik
Albo minusik dla tych, którym wydawało się że się obrazili
administrator
Chyba znów wkraczam w jakieś niebezpieczne obszary. Chcąc uniknąć wirtualnego mordobicia, lepiej pójdę już spać. Nareszcie nie jest gorąco, spróbuję wykorzystać tę sprzyjająca okoliczność.
administrator
Spadłem z krzesła oraz przez jakiś czas miałem wrażenie, że się udławię. Oczywiście nie tam - tu i teraz. Warto było zajrzeć - moim zdaniem, wypowiedź miesiąca.
miglanc
zaruk napisał:
Udało mi się obrazić tylko niektórych uczestników
Spoko, mnie nie obraziłeś, a w każdym razie nie pamiętam
Mam nadzieję, że moje zachowania też nie wyszły poza ogólnie przyjęte, spacerowo-flaczane normy (skądinąd dość swobodne i czasem nieobyczajne).
administrator
ines napisał:
Liczę na następne flaki
Znakomite, pozytywne podejście. Czemu nie, może wiosną?
Moderator Kombinator
balcerek napisał:
Ja po prostu z pijanymi nie tańczę
Był jeszcze jeden dawny tekst tego typu, który zapadł mi w pamięć. Pan już zamierza pocałować Panią, kiedy ta pyta: "A płuca sprawdziłeś?"
Dziś takiej postawy próżno szukać... Tylko promiskuityzm i swawola