Forum Stowarzyszenia
Użytkownik
Jak tam mo¿na siê zarejestrowaæ? Logowanie widzê - ale jak zalo¿yæ sobie konto abym siê mog³a logowaæ, za cholercie !!!
Pomó¿ecie? Z góry wielkie dziêki!
o.
administrator
A tak ze zwyk³ej ludzkiej ciekawo¶ci: w jakim celu chcia³aby¶ siê tam zalogowaæ?
Nieco powa¿niej: ja siê tam nigdy logowaæ nie próbowa³em, gdy¿ nie odczuwam takiej potrzeby. Wydaje mi siê, ¿e i bez tego mam dostêp do interesuj±cych mnie materia³ów. Podejrzewam, ¿e okienka do logowania siê s± przeznaczone dla twórców galerii, nie dla u¿ytkowników. Gdybym siê bardzo myli³, niech mnie kto¶ o¶wieci.
W³a¶nie skoñczy³em przegl±daæ. Troszkê ponad trzy tysi±ce obrazków. Ciê¿ka praca, wybra³em sobie nieco ponad jedn± trzeci±...
Użytkownik
chrisfox napisał:
A tak ze zwyk³ej ludzkiej ciekawo¶ci: w jakim celu chcia³aby¶ siê tam zalogowaæ?
Chyba ze zwyk³ego przyzwyczajenia-je¶li czyje¶ zbiory ogl±dam to nie chcia³am jako intruz.
Ale jak nie trzeba to dobrze.
Nieco powa¿niej: ja siê tam nigdy logowaæ nie próbowa³em, gdy¿ nie odczuwam takiej potrzeby. Wydaje mi siê, ¿e i bez tego mam dostêp do interesuj±cych mnie materia³ów. Podejrzewam, ¿e okienka do logowania siê s± przeznaczone dla twórców galerii, nie dla u¿ytkowników. Gdybym siê bardzo myli³, niech mnie kto¶ o¶wieci.
W³a¶nie skoñczy³em przegl±daæ. Troszkê ponad trzy tysi±ce obrazków. Ciê¿ka praca, wybra³em sobie nieco ponad jedn± trzeci±...
Jestem dopiero na 90 stronie zdjêæ W-wy i chyba to ogl±danie kilka dni mi zajmie, bo ju¿ mam kociokwik w g³owie. Za du¿o dobrego na raz. Muszê sobie dawkowaæ wielk± przyjemno¶æ ogl±dania.
Użytkownik
chrisfox napisał:
(...) Gdybym siê bardzo myli³, niech mnie kto¶ o¶wieci.(...)
Zapewne bardzo siê nie mylisz...choæ odrobinê to zapewne tak.
Otó¿ funkcja logowania na tej stronie jest (póki co)... nieczynna.
Czy, kiedy i dla kogo bêdzie czynna? Któ¿ to wie? Mo¿e w³a¶nie bêdzie przeznaczona dla twórców? Choæ taki scenariusz uzna³bym za kuriozalny. Prêdzej stawia³bym na to, ¿e dla u¿ytkowników, którym bêdzie mo¿na zaproponowaæ wiêcej mo¿liwo¶ci - ale jakie? Po¿yjemy, zobaczymy...
administrator
Zapewne nie doczyta³em czego¶ - przyznajê, nie mia³em ostatnio czasu na czytanie, gdy pod rêk± by³o tyle nadzwyczajnych obrazków. Jest gdzie¶ na stronie taka informacja, czy wiesz to z innego ¼ród³a?
Użytkownik
Wpisz cokolwiek w okienka logowania. Efekt? NIC, kompletnie NIC!
administrator
To, oczywi¶cie, sprawdza³em
(przecie¿ bym nie móg³ nie spróbowaæ)
Nasz Drogi Go¶æ
Czasem wystarczy po prostu zapytaæ
Autorzy strony pracuj± nad mechanizmem umo¿liwiaj±cym Internautom bezpo¶rednie weryfikowanie opisów poszczególnych zdjêæ. Po zalogowaniu siê bêdzie mo¿na identyfikowaæ zdjêcia od razu na stronie (bêdzie te¿ informacja o autorze identyfikacji).
W planach jest tak¿e dygitalizacja reszty kolekcji (10 000 zdjêæ). Jak zwykle wszystko rozbija siê o kasê, wiêc nie wiadomo jak to bêdzie...
Pozdrowienia z za¶wiatów
administrator
In nomine... (itd.)
(spirytyzmowi mówimy: nie)
Moderator
Spirytualiom mówimy TAK!
administrator
Istotnie, takie seanse s± dopuszczalne a nawet (wysoce) wskazane.