Forum Stowarzyszenia
Użytkownik
chrisfox napisał:
Na Olszynce było nieco zbyt ciepło
Dlatego też dla pogodowych maruderów zamówiłam lokal z klimatyzacją
administrator
Jakich znowu maruderów. Ja jestem malkontentem. W ubiegłym roku było to szeroko omawiane (z całą pewnością w Afryce już o tym też wiedzą).
administrator
Wybaczycie mi chyba, że dziś nie wrzucę żadnych obrazków? Dziękuję Monice za przygotowanie bardzo ciekawej trasy. Wydawało mi się, że z grubsza wiem, gdzie w tych okolicach można obejrzeć coś ciekawego - i nie do końca to było tak (ale teraz już będę wiedział). Dziękuję też wszystkim, którzy się na ten cieplutki spacerek z nami pofatygowali. Miło było Was ujrzeć, przejść się wspólnie a także nieco z Wami pobiesiadować. To był długi, rozsądnie spędzony dzień.
Użytkownik
Ja również chciałam podziękować wszystkim, którym udało się dotrzeć na nasz spacer, przebyć nie najkrótszą trasę i spędzić miły wieczór w doborowym towarzystwie. Serdeczne dzięki dla wszystkich
Użytkownik
DZIĘKUJĘ SERDECZNIE ZA DZISIEJSZY SPACER!!
Dziękuję, Moniko, włożyłaś dużo serca w wybranie trasy i miejsc, gdzie się zatrzymaliśmy.
Było SUPER, wasza aktywność i zaangażowanie są bardzo znaczące. Mam nadzieję, że się zobaczymy za miesiąc - i postaram się też być aktywna na forum.
Serdecznie pozdrawiam, SZALOM z Wami!
Mirjam
administrator
Szalom, Mirjam Miło było z Tobą pospacerować, zaglądaj do nas.
administrator
Jeszcze tak trochę rocznicowo
Trzy lata. Właściwie, prawie trzy i pół roku (przyszłoroczna rocznica pewnie będzie obchodzona w październiku, może w takim razie piątą zorganizujemy w listopadzie, aby trochę wyrównać). Mnóstwo czasu spędziliśmy razem. Próbowaliście kiedyś oszacować godziny życia, które pochłonęła Wam Kolejka? Ja, za te pieniądze (które mógłbym zarobić choćby machając przez ten czas koparką ręczną) pewnie mógłbym kupić niezły samochodzik Jakoś nie żałuję. Są rzeczy, których tak łatwo się nie przeliczy. To nie był czas zmarnowany. Przyszłość pokaże. Dziękuję
(coś takiego miało być w Przemówieniu, ale pochłonęły mnie sprawy bieżące - wyrażam niniejszym nadzieję, że nie macie mi tego aż tak bardzo za złe)
Ja również chciałam bardzo mocno - w imieniu swoim i krzysiowym - podziękować wszystkim za przemiły dzień. Szczególnie jednak dziękuję Monice za przygotowanie tego wszystkiego i poprowadzenie
Niniejszym otwieram swoją fotorelację.
Część 1.
Przed Wielkim Startem
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Mojej fotorelacji część 2.
Ruszyliśmy.
Trochę przyrodniczego autyzmu
Mojej fotorelacji część 3.
Z cyklu: Miejscowy Folklor
Mojej fotorelacji część 4.
Naszła mnie ochota na jakąś skromną wygraną pienieżną i zadzwonienie pod ten numer. Z resztą nie tylko mnie Pomarzyć dobra rzecz...
Mojej fotorelacji część 5.
Dwa zdjęcia z tej samej ślicznej furtki...
Mojej fotorelacji część 6.
Mojej fotorelacji część 7.
Krótka pogadanka na temat zaworów gazowych (bo jakżeby mogło być inaczej )
Centrum Odwykowe wzbudziło zainteresowanie...
Mojej fotorelacji część 8 (spoko - dopiero się rozkręcam).
PASTa na Grochowskiej w pobliżu skrzyżowania z Terespolską.
Prawdopodobnie nieautentyczne, ale i tak dało się przy nich opowiedzieć trochę o Małym Sabotażu.
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość][/center]
Mojej fotorelacji część 9.
Ekipa wprawdzie trochę już zmęczona, ale wciąż chętna na więcej
Mojej fotorelacji część 10.
Mojej fotorelacji część 11.
Mojej fotorelacji część 12.
Mojej fotorelacji część 13 (i już ostatnia...).
tzw. Ludzkie Oblicze Administratora
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość][/center]