Forum Stowarzyszenia
Moderator Kombinator
O której - mniej więcej - planowane jest wejście na Augustyna? Nie mogę być na całym spacerze, ale ten punkt bym zaliczył.
administrator
Aj, głośno zdradzasz atrakcje... Dobrze, że prawie nikomu nie wspominałem o jeszcze jednej
Nie gwarantuję, czy się w ogóle uda, choć mam obiecane, że się postarają nas wpuścić - w środku trwają prace remontowe. Planuję po 12, na pewno przed 13.00.
administrator
Udało się... Zrealizowaliśmy wszystko, co było planowane - prawdę mówiąc, więcej, sporo więcej. Kto nie był, może żałować. Bardzo.
Dziękuję Wam za ten przemiły, świetny spacer.
(i czekam na obrazki)
administrator
Lenistwo się u nas ostatnimi czasy rozpleniło potworne, nikt nie chce wklejać zdjęć ze spacerów. Ja też nie chcem - ale muszem.
Chociaż kilka.
administrator
Osłabienie wiosenne, depresja przedświąteczna albo zmęczenie wejściem na wieżę - inne przyczyny skromnej aktywności we wrzucaniu zdjęć ze spaceru nie przychodzą mi do głowy. Wszak nie było chyba aż tak marnie, żeby nikt niczego nie fotografował?
Moderator
Dobrze, że nie urwałem tych schodów z barierką. Możecie na mnie mówić Quasimodo (pierwszy i jeszcze bez garba!) Ale widok z galeryji był wielkiej zacności. Śladeczki po po łubudu też.
P.S. Dziękuję
administrator
Fajna, dziękuję
Jak widać, długi weekend nie wszystkich musi paraliżować
Użytkownik
Przepraszam, ze tak późno...
Bardzo dziękuję za spacer...
Dopiero zabieram się za zdjęcia ale tu już wszystko jest:) Ewie obiecałam kilka fotek więc postaram się wieczorem...
Użytkownik
Taki widoczek z wieży... Obiecany Ewie:)
Użytkownik
Bardzo Ci dziekujemy, tak to swietne zdjecie.
administrator
Takie wielokulturowe: widok z ewangelickiego kościoła na polskim (katolickim?) Muranowie, na niemieckiego psa
(całkiem poważnie przyznaję: bardzo ładna fotka - a dlaczego tylko jedna?)