Forum Stowarzyszenia
administrator
Dawno jako¶ nie by³o spaceru po ulicy Smêtnej Przyznam, ¿e z pewnym zaskoczeniem odnotowa³em w ubieg³± sobotê spore zainteresowanie tym nieco egzotycznym przedsiêwziêciem, a poniewa¿ sam te¿ jako¶ tak za owym klimatem d¿ungli w ¶rodku miasta zatêskni³em, na efekty nie trzeba by³o d³ugo czekaæ. Ju¿ za dwa tygodnie, w niedzielê 28 kwietnia, wybieramy siê na kolejny spacer wzd³u¿ muru. ¯eby jeszcze by³o dziwniej, rzecz siê zacznie prawdopodobnie po drugiej stronie Wis³y, na Targówku - dla tych, którzy nie byli na tamtejszym cmentarzu, b±d¼ chcieliby jeszcze raz tam zajrzeæ. Potem przejazd tramwajem na Okopow± i przechadzka po chaszczach. Szczegó³y za kilka dni.
Gdyby kto¶ nie kojarzy³... http://www.kolejkamarecka.pun.pl/viewto … d=1442&p=1 - i jeszcze: http://www.kolejkamarecka.pun.pl/viewto … d=1451&p=1
U¿ytkownik
Czy od tych, co na szlak Smêtnej przyjd± po raz trzeci, nie bêd± przypadkiem pobierane dodatkowe op³aty? Za nadgorliwo¶æ
Wszystkim, którzy nie mieli okazji, szczególnie polecam ten spacerek.
Moderator
emka 1471 napisał:
Czy od tych, co na szlak Smêtnej przyjd± po raz trzeci, nie bêd± przypadkiem pobierane dodatkowe op³aty? Za nadgorliwo¶æ
Wszystkim, którzy nie mieli okazji, szczególnie polecam ten spacerek.
My¶lê, ¿e bêd± zni¿ki dla sta³ych klientów
administrator
We¼cie tylko - gdyby kto¶ siê przypadkiem wybiera³ - co¶ na kleszcze. Na mnie dzi¶ wskoczy³o takie stworzonko niemal w centrum miasta (s± ¶wiadkowie). ¦wiat psieje i pod tym wzglêdem
administrator
G³osy siê podnios³y - poniek±d s³uszne - ¿e 28 kwietnia to ju¿ dla niektórych (taka polska tradycja) d³ugi weekend. Wychodz±c naprzeciw tym postulatom, niniejszym przek³adamy imprezê na (niedzielê, i owszem) 12 maja.
administrator
Termin potwierdzam, reszta chwilowo jest (dla mnie te¿) do¶æ zagadkowa, wiêc póki co, tylko tyle.
administrator
Z ró¿nych przyczyn, to i owo siê trochê skorygowa³o , jednak w koñcu mamy oficjalne obwieszczenie: spotykamy siê pod bram± cmentarza na Okopowej (tu jest zmiana, mia³o byæ gdzie indziej) w niedzielê 12 maja o godzinie 12.00. Panowie, oczywi¶cie, z nakryciami g³owy.
(o ¶rodkach odstraszaj±cych zwierz±tka wspomina³em, prawda?)
miglanc
Zamiarujê wpa¶æ
administrator
Skoro tak, ju¿ siê nie bojê, ¿e siê t± ulic± nie da przej¶æ
administrator
Wrzucê jaki¶ obrazek, ale ju¿ nie dzi¶ Póki co, bardzo Wam tylko dziêkujê za kolejny spacerek po d¿ungli. Mo¿e to i nieco niekonwencjonalny sposób spêdzania wolnego czasu, ale podoba³o siê, nie tylko mnie
administrator
Nie pada³o, by³o raczej ciep³o, wiêc z nudów pospacerowali¶my sobie trochê (jak widaæ poni¿ej) po mie¶cie.
Smêtna, remont muru:
Wawrzyszewska:
A tu ju¿ nie idziemy ulic±
Wyniki kleszczobrania - ku mojemu pewnemu zaskoczeniu - (przynajmniej w mojej grupce) negatywne.
miglanc
chrisfox napisał:
Wyniki kleszczobrania - negatywne.
U mnie tak samo.
¯adna fauna siê nie czepi³a
administrator
Zlekcewa¿y³y nas, bydlaki. W sumie, to nie¼le. Odrobinê zyska³y w moich oczach.
U¿ytkownik
Daros, Bardzo Poproszê - czy móg³by¶ wrzuciæ swoje zdjêcia? (te z ceg³ami te¿) BARDZO, BARDZO PLEASE!!!)
administrator
Tymczasem zrobimy tak:
ja siê do Twojej pro¶by przy³±czê.
administrator
Bardzo ³adne obrazki