Forum Stowarzyszenia
Użytkownik
Od dłuższego już czasu przeglądam stronę Kolejki, wiele się tutaj dowiedziałem i nauczyłem za co wszystkim dziękuję.
Może teraz, choć czasu brak, będę i ja mógł w miarę swoich skromnych możliwości włączyć się do dyskusji na forum i służyć komuś pomocą.
Witam i do zobaczenia na forum.
administrator
1Witamy Prawdę mówiąc (samo życie - niestety, takie czasy), więcej się raczej teraz dzieje u nas na fb, niż na forum, ale...
AntykUżytkownik
A to "kolejka" jest na FB?? No to ja mam niezły "zapłon"
Co prawda z FB też nie korzystam nieustannie, ale tam przynajmniej foty łatwiej wrzucić
administrator
1I owszem - choć z mieszanymi mocno uczuciami - jesteśmy na fb. Straszne to miejsce i zgniłe, jednak zasięg treści tam publikowanych ma dla naszej działalności niebagatelne znaczenie. Prywatnie, nienawidzę fb i gardzę tym burżuazyjnym dziadostwem. Niestety, milcz serce. Trzeba, to trzeba. https://www.facebook.com/sopw.kolejka.marecka/ Na twitterze też się pojawiamy.
AntykUżytkownik
No nie! Po prostu "nowoczesność w domu i zagrodzie"
Ale muszę przyznać, że ten szatański wynalazek można czasem przymusić do pożytecznego zajęcia. Razu pewnego przemiły osobnik, namierzony właśnie przez FB oszczędził mi kilkudniowego wyjazdu w teren - poszedł gdzie trzeba z własnej woli i zrobił fotokopie itp. Od tego czasu podtrzymuję drugie już konto na FB (1-sze, szanowni cenzorzy z FB uznali z niepoprawne, albo zbyt poprawne - sam już nie wiem;) ) Więc niebawem pewnie "wskoczę do Kolejki"
administrator
1Zapraszamy, zachęcamy i takie tam różne wyrazy
Czasem coś tam wrzucam forumowego z dawnych lat. Na ogół dobrze się sprzedaje, choć bywa, że najciekawsze rzeczy oglądalność mają najniższą. Za trudne
administrator
1Witamy
administrator
1Dzień dobry, zapraszamy
administrator
1I my też witamy
Zbanowany
Hejka!
Jestem spamerem, zbanowanym ze mną
Hejka!
Zbanowany
Witam)