Forum Stowarzyszenia
administrator
Zapraszamy na kolejny z cyklu naszych tradycyjnych spacerów ¶ladami Powstania - tym razem po ¦ródmie¶ciu Pó³nocnym. Zaczynamy w sobotê 28 lipca 2012, o godzinie 11.00.
Ca³a reszta szczegó³ów pojawi siê tu wkrótce dziêki osobom koordynuj±cym dzia³ania prowadzone w ramach tego projektu.
Troszkê szczegó³ów:
Spotykamy siê o godz. 11.00 na pó³nocno-wschodnim rogu Alej Jerozolimskich i Brackiej (na wschód od Smyka).
Serdecznie zapraszam
Wydarzenie powsta³o kilka dni temu, ale ta forma jednak w przypadku spacerów nie bardzo dzia³a chyba.
administrator
Dzia³a. Mi na nerwy.
administrator
Nie kwestionujê skuteczno¶ci, wyra¿am jedynie swój osobisty stosunek do urz±dzenia
chrisfox napisał:
Nie kwestionujê skuteczno¶ci, wyra¿am jedynie swój osobisty stosunek do urz±dzenia
Ja bym uwa¿a³ z tymi opiniami, bo w³a¶nie podali, ze akcje FB spad³y
administrator
weldon napisał:
w³a¶nie podali, ze akcje FB spad³y
Nie posiadam ichnich akcji i posiadaæ nie zamierzam. Niech lec± na ³eb, na szyjê, i na wszystko insze Nie lubiê tego dziadostwa, które bardzo szybko staje siê coraz wiêkszym bur¿uazyjno-zgni³ym badziewiem.
Za to spacer (o którym poniek±d powinien byæ niniejszy w±tek), owszem, odby³ siê. Nie mnie oceniaæ tê imprezê, chcia³bym jednak z³o¿yæ niniejszym ogromne podziêkowania osobom zaanga¿owanym w jej organizacjê i przeprowadzenie. Magda, Marzena i Darek bardzo siê dzi¶ - i nie tylko przecie¿ dzi¶, napracowali. Dziêkujê
Mnie siê podoba³o - mimo tej straszliwej tzw. "pogody". To by³ czas spêdzony w sposób w³a¶ciwy.
chrisfox napisał:
Nie posiadam ichnich akcji i posiadaæ nie zamierzam. Niech lec± na ³eb, na szyjê, i na wszystko insze
Mia³em na my¶li tylko si³ê opiniotwórcz± Kolejki. Jedno zdanie i akcje lec±
chrisfox napisał:
Za to spacer (o którym poniek±d powinien byæ niniejszy w±tek), owszem, odby³ siê.
Podziwiam, ze wzglêdu na ¿ar z nieba siê lej±cy, który sprawi³, ¿e staæ mnie by³o tylko na wieczorne ogl±danie Biegu Powstania.
Niestety, jako¶ tak dobieracie terminy, ¿e co¶, jak dzi¶ na przyk³ad - urodziny ma³¿onki - na przeszkodzie stoj±.
Nastêpnym razem -na pewno siê stawiê
Pozdrawiam
administrator
To dobieranie terminów, to nie my przecie¿. Historia za nas wybra³a. Pewien nasz znajomy te¿ mia³ kiedy¶ (nawet przez chwilê odnios³em wra¿enie, ¿e do mnie) pretensje o z³y termin wybuchu Powstania - no bo w koñcu kto to widzia³ robiæ co¶ takiego w okresie, kiedy cz³owiek przyzwoity ma ochotê pojechaæ na urlop... Niemniej, sta³o siê. Uczciwie mówi±c, mnie siê ten termin te¿ nie podoba, i có¿ z tego?
Użytkownik
Nam (tzn. mnie i siostrze) równie¿ siê podoba³o. Dziêkujemy.
Moje pomiary na Geoportalu wykaza³y, ¿e przeszli¶my ok. 4,25 km (o ile dobrze pamiêtam trasê). Warto by³o.
A pogoda - mia³a te¿ i swoje ma³e plusiki, wiêc nie by³o tak ¼le.
U¿ytkownik
Bardzo ¿a³ujê, ¿e nie da³am rady dotrzeæ na czê¶æ oficjaln±. Niestety pokona³a mnie si³a wy¿sza. Niemniej ogromne dziêki za mile spêdzony wieczór w waszym towarzystwie. No i te piero¿ki
Moderator
Ja te¿ bardzo dziêkujê, a szczególne uk³ony kierujê do Magdy i Darka, którzy poratowali nas w trudnej sytuacji zwi±zanej z zaskakuj±cym wycofaniem siê w ostatniej chwili jednego z prowadz±cych. Wczorajsza pogoda by³a dla mnie - niestety - trudna do zniesienia. Mam nadziejê, ¿e nie zanudzili¶my uczestników i obok znanych wszystkim opowie¶ci uda³o nam siê przekazaæ tak¿e co¶ nowego.
Moderator
Troszkê pó¼no, ale zawsze... Wielce dziêkujê prowadz±cym ten gor±cy spacer i w nim wspó³uczestnicz±cym. By³o przefajnie.
administrator
Fakt, cieplutko by³o. Normalnie Ma³pa w k±pieli
Napiszê prywatnie: mimo ciepe³ka (ale nie powtarzajcie nikomu) - bardzo fajny spacer, tak mi siê wydaje.
administrator
Nie by³o zdjêæ (w tym w±tku) . Faktycznie, nie by³o kiedy zamie¶ciæ. Inna rzecz, ¿e starali¶my siê raczej staæ w cieniu
Moderator
chrisfox napisał:
Nie by³o zdjêæ (w tym w±tku) . Faktycznie, nie by³o kiedy zamie¶ciæ. Inna rzecz, ¿e starali¶my siê raczej staæ w cieniu
Siê pomy¶li, siê zrobi, chocia¿ i z jednym i drugim u mnie grosse klopot
Moderator
Uploaded with ImageShack.us