Forum Stowarzyszenia
Nasz Drogi Gość
chrisfox napisał:
Witaj, dziękuję za miłe słowa (chociaż chyba to nie ja wpadłem na ten pomysł, ale to długa, zawiła i nieprzyjemna historia ) i zapraszam na spacerek
Jedna tylko uwaga techniczna:inez napisał:
Jestem tu świeżynką dzis zarejestrowaną
Więc - o ile to nie jest jakimś straszliwym problemem - jeśli chcesz coś pisać, loguj się, proszę
No właśnie mam problem z logowaniem, napisałam Ci mejla z opisem problemu.
Nasz Drogi Gość
chrisfox napisał:
Witaj, dziękuję za miłe słowa (chociaż chyba to nie ja wpadłem na ten pomysł, ale to długa, zawiła i nieprzyjemna historia ) i zapraszam na spacerek
Jedna tylko uwaga techniczna:inez napisał:
Jestem tu świeżynką dzis zarejestrowaną
Więc - o ile to nie jest jakimś straszliwym problemem - jeśli chcesz coś pisać, loguj się, proszę
Mam problem z logowaniem - napisałam Ci mejla z opisem problemu.
administrator
Wpadnij osiemnastego, może jeszcze czegoś się będzie można dowiedzieć
Moderator
chrisfox napisał:
Wpadnij osiemnastego, może jeszcze czegoś się będzie można dowiedzieć
Osiemnastego? To już w środę.
administrator
ines napisał:
Już nie mogę się doczekać
Tak prawdę powiedziawszy, ja też. I słyszałem, że nie tylko ja
Drobniutka (auto?)reklama: ten spacer powinien być jeszcze ciekawszy, niż październikowy. Wiem, co mówię...
Użytkownik
ines napisał:
Już nie mogę się doczekać
I ja też! A tu jeszcze ponad miesiąc przed nami
administrator
Ten miesiąc jest potrzebny. Muszę się przez ten czas dowiedzieć, jak to tam z tym gettem było.
18 kwietnia znowu odpadam niestety Tego dnia wożę się Czajnikiem po Ziemiach Odzyskanych
http://tpwp.pl/zapowiedzi
administrator
Po cichutku, mogę wspomnieć: (niezwykle pokrętny) plan spaceru jest już prawie zatwierdzony W październiku niektórzy narzekali, że było trochę za krótko. Teraz to nadrobimy, obiecuję.
Moderator
chrisfox napisał:
Można? Trzeba, koniecznie Uczciwie mówiąc, jest nas - póki co - przynajmniej dziewięcioro, bo ja przyciągnę z sobą Dzidziusia, z dalekiego kraju przybędą Ewa z Tolkiem a i pewien nasz znakomity Kolega z Powiśla też coś tam sugerował, że może tym razem przyjdzie obejrzeć getto. Jak znam życie, będzie też trochę młodych przyszłych historyków, ktoś jeszcze...
Żaden znakomity, po prostu chłopak z Powiśla... ;-))))) A tak na serio to oficjalnie potwierdzam, że mimo stanu poszpitalnego mojej małżowinki pojawię się na 100% i może nawet Marta da radę się pojawić choć pewnie na krótko. :-)
administrator
zmisiek napisał:
po prostu chłopak z Powiśla...
Przy całym ogromnym szacunku dla chłopaków z Powiśla, muszę przyznać, że znam różnych...
Fajnie, że Cię będziemy nareszcie mogli nareszcie ujrzeć w getcie.
(ładnie to ostatnie zdanie wygląda, nieprawdaż?)
Moderator
Piękne zdanko, piękne :-)
administrator
"Fajnie, że nareszcie trafisz do getta" byłoby już chyba zbyt wielkim chamstwem
administrator
Jeszcze rzecz do przemyślenia, chciałbym prosić Was o opinię w sprawie miejsca przeprowadzenia części nieoficjalnej. Niedawno dotarła do mnie smutna informacja, że być może znany nam z ubiegłorocznej rocznicy MASH będzie musiał pożegnać się z dotychczasową lokalizacją. Rok temu było zdecydowanie fajnie - uczestnicy potwierdzą, choć niektórzy mogą niezbyt dokładnie pamiętać - więc może jeszcze i tym razem, póki można, wpadniemy tam. Na Chłodnej pewnie jeszcze nieraz będziemy, tam może to być jedna z ostatnich okazji.
Dla tych, którzy nie byli - zdjęcia z knajpki plączą się tu i ówdzie w tym wątku: http://kolejkamarecka.pun.pl/viewtopic.php?id=528&p=1
Jestem za imprezą w MASHu.
miglanc
Nie mam nic naprzeciwko
administrator
To może już niech inni nie protestują Będzie fajnie - a do planowego spacerku dojdzie jeszcze malutki aryjski dodatek, całkiem gratis, ale ciekawy.
Użytkownik
jak to zrobic zeby z Wami pojsc....dochodzi ponad trzystukilometrowy dojazd.......ech,moze jesienia?......