Forum Stowarzyszenia
administrator
Wszyscy - mam nadziejê - wiedz±, niemniej przyzwoito¶æ nakazuje o tym wspomnieæ Ósmego sierpnia odbêdzie siê od dawna zapowiadany, kolejny spacer ¶ladami Powstania. Tym razem bêdziemy przechadzaæ siê w okolicach Starówki - choæ gwoli ¶cis³o¶ci nie s±dzê, aby¶my tym razem dotarli na Rynek Prawdopodobnie, spotkamy siê o dziesi±tej... Dalsze komunikaty w tej sprawie s± przewidziane.
administrator
Z przyczyn technicznych (konieczno¶æ zaklepania miejsc przy jakim¶ stoliku po spacerze) chcia³bym nie¶mia³o zaapelowaæ o wstêpne deklaracje udzia³u w spacerze. Zdajê sobie sprawê, ¿e niektórzy obecnie mog± za¿ywaæ zas³u¿onego wypoczynku poza komputerem, ale gdyby przypadkiem kto¶ by³ akurat w Warszawie... Nieh siem fpisójom (bardzo proszê )
U¿ytkownik
Semper paratus
U¿ytkownik
Ja i moja Anula, to chyba jasne?!
U¿ytkownik
chrisfox napisał:
Z przyczyn technicznych (konieczno¶æ zaklepania miejsc przy jakim¶ stoliku po spacerze) chcia³bym nie¶mia³o zaapelowaæ o wstêpne deklaracje udzia³u w spacerze. Zdajê sobie sprawê, ¿e niektórzy obecnie mog± za¿ywaæ zas³u¿onego wypoczynku poza komputerem, ale gdyby przypadkiem kto¶ by³ akurat w Warszawie... Nieh siem fpisójom (bardzo proszê )
Zaklepanie stoliczków rzecz ¶wiêta wiêc siem fpisóje
administrator
Dobrze jest, niebawem zabraknie mi palców
U¿ytkownik
chrisfox napisał:
Dobrze jest, niebawem zabraknie mi palców
W razie potrzeby mogê po¿yczyæ
administrator
Fajnie
Kto nastêpny?
miglanc
Bedem
Użytkownik
Chetnie sie przy³aczê je¶li mo¿na choæ tylko na sam spacer... Obowi±zki jakie¶ tam
administrator
No có¿, lepszy sam spacer, ni¿ nic
Chocia¿, obowi±zki... Spacer jest ¶wietn±, absolutnie najlepsz± okazj±, ¿eby je drastycznie zaniedbaæ
Moderator
Dla mnie znajdzie siê? Miejsce. Mo¿e byæ w k±cie. Albo na przypiecku.
administrator
Dla Ciebie? W prezydium
Moderator
to ja poproszê 2 miejsca.
administrator
Zaklepane (owszem, cieszymy siê ).
Moderator
Siem fstempnie deklarójem
administrator
No
(w komplecie gest Nikodema D. - niewidoczny )
Moderator
chrisfox napisał:
Dla Ciebie? W prezydium
Gromadzkiej Rady Narodowej?