Forum Stowarzyszenia
Użytkownik
Zależalo mi bardzo ale jednak nie dam rady Zazdroszcze... Wierzę, ze kiedyś jeszcze mi się uda Was poznać Póki co musze skupić się na czyms innym, mam nadzieje, że kiedys te proporcje się zmienią...
I do tego to średniowiecze... Żałuję bardzo.
zmisiek napisał:
Jutro na Starówce to będzie - z tego co wiem - dosyć szczególny czas, ale mimo to chciałbym Was zaprosić do "mojej firmy", choć na parę minut, zobaczycie coś co niewielu widziało świadomie (resztki średniowiecznej Warszawy). A potem chciałbym Wam trochę zawrócić głowę starymi mapami, ale to nie będzie długo Was nudziło. I będziecie mogli zobaczyć najstarszą rzeźbę, kamienną, gotycką, na wyciągnięcie ręki... ;;;;; Jeżeli przesadziłem to przepraszam. M
Jestem Za! Ale jak skończymy trasę obowiązkową
(chyba, że są jakieś ograniczenia czasowe w 'Twojej firmie" )
administrator
Misiu nasz drogi. Nie przejmuj się niczym. Przeprowadziłem brutalną pacyfikację, wszystko będzie dobrze. Już ja tego dopilnuję.
Jeśli wrócę do godziny 9 rano do domu choćby na kolanach to będę, jeśli mnie przyniosą to będziecie musieli mnie nosić
administrator
Jakoś to będzie, przybywaj
Moderator
gajos napisał:
Jeśli wrócę do godziny 9 rano do domu choćby na kolanach to będę, jeśli mnie przyniosą to będziecie musieli mnie nosić
Na Mostowej widziałem nosze, coś się wykombinuje
Moderator
Daros napisał:
Na Mostowej widziałem nosze, coś się wykombinuje
Można się podłączyć???
administrator
Spadłem z krzesła...
Pewnie, że można Trzeba!
Użytkownik
chrisfox napisał:
Spadłem z krzesła...
Ale nie poturbowałeś się za mocno? Wpadniesz jutro?
administrator
Zajrzę
Moderator
chrisfox napisał:
Misiu nasz drogi. Nie przejmuj się niczym. Przeprowadziłem brutalną pacyfikację, wszystko będzie dobrze. Już ja tego dopilnuję.
o Boże znowu będzie bolało........
A ograniczeń u mnie w firmie nie ma
Użytkownik
Wróciłem do domu i czym prędzej chciałbym bardzo podziękować:
- organizatorom spacerku - nie miałem wątpliwości, że wszystko będzie dopięte na ostatni guzik, ale i tak byłem pod ogromnym wrażeniem Waszej pracy: czapki z głów
- współwycieczkowiczom - niestety, musiałem się wcześniej urwać (Alma Mater wezwała, a matce się ponoć nie odmawia, bo jest tylko jedna), ale i tak zdążyłem się zorientować, że jesteście wspaniałą, zgraną grupą, pełną humoru i wiedzy o mieście, którego jest już jakby coraz mniej
A specjalne podziękowania należą się pewnemu prześlicznemu labradorowi z ADHD - za całokształt.
Jeszcze raz serdecznie Wam dziękuję za mile spędzony czas.
administrator
Naprawdę miło było Was spotkać. Dziękuję, że znaleźliście czas na mały spacerek z nami. Z przyczyn technicznych - a właściwie z tytułu forumowej tradycji - relacje ze spaceru znajdą się w oddzielnym wątku, gdzie też zapraszam.
administrator
Mam nadzieję, że nikt o tej porze nie oczekuje ode mnie wklejania zdjęć
W imieniu organizatorów spaceru, bardzo nisko Wam się kłaniam. To był piękny, ciekawy i przesympatyczny dzień. Dziękuję
Moderator
Ja zawsze, po naszych spotkaniach muszę powiedzieć to samo: To był niezwykły dzień Dziękuję!
Moderator Kombinator
Ja również dziękuję, choć większość spaceru spędziłem w innych miejscach, starałem się to nadrobić wieczorem
Użytkownik
eMeS napisał:
ale i tak zdążyłem się zorientować, że jesteście wspaniałą, zgraną grupą, pełną humoru i wiedzy o mieście, którego jest już jakby coraz mniej
Też tą grupę bardzo wysoko cenię i za wiedzę i za ten humor
Zapraszamy częściej na nasze spacerki.
A w kwestii organizacyjnej. Krzsztof prosił aby zgodnie z tradycją - nie wiem czy świecką czy nie - posty po spacerkowe umieszczać w oddzielnym wątku i tam się teraz właśnie wybieram
administrator
Monika mnie ubiegła (dziękuję ) ale tak się namęczyłem nad postem, że go jednak wkleję
Prawdę mówiąc, zawsze było jakoś tak:
chrisfox napisał:
z tytułu forumowej tradycji - relacje ze spaceru znajdą się w oddzielnym wątku
Nawet parę minut po drugiej, założyłem taki wątek. I co? Wiadomo
Jeśli Was strasznie razi dotychczas praktykowane rozbijanie wątku spacerowego na część z ustaleniami i część z relacją, nie widzę problemu. Prywatnie jednak, wydaje mi się, że łatwiej będzie relację znaleźć, jeśli będzie zawarta w oddzielnym wątku, ładnie opatrzonym datą spaceru itd.
Ten drugi, jest tu: http://kolejkamarecka.pun.pl/viewtopic. … 451#p15451
Użytkownik
Ja również dołączam się do podziękowań szczególnie Madzi, Marzence i Krzysztofowi za tak świetne przygotowanie tematu. Mi najbardziej podobały się wykładziki związane z wybuchem na Kilińskiego oraz Kanoniczki na placu Teatralnym. Jeszcze raz wielkie dzięki i niskie ukłony.
Co do zdjęć to udało mi się ich zrobić aż ... całych pięć sztuk, więc nie bardzo mam się czym pochwalić. Może poczekam na zdjęcia innych - tylko błagam nie dajcie zbyt długo czekać
I jeszcze tylko informacja dla wtajemniczonych - co złego to nie ja