Forum Stowarzyszenia
administrator
Sam nie wiem, może to powinno być raczej w "żeliwie"... Mniejsza. Właśnie stwierdziłem, że nasza żeliwna galeria powoduje u mnie niespotykaną dotąd tęsknotę za Kresami. Jakie to zresztą kresy - Lwów, Wilno? Toż to prawie środek Polski. Zajrzyjcie, jeśli jeszcze nie widzieliście. Ogromne podziękowania dla autorów zdjęć, nadzwyczajne - i wspaniale, że się u nas znalazły.
Użytkownik
chrisfox napisał:
Ogromne podziękowania dla autorów zdjęć, nadzwyczajne - i wspaniale, że się u nas znalazły
Jak się cieszę że nie cała przyjemność po mojej stronie! !
(przy okazji: czy P.T. moderatorzy potrafią naprawić mój błąd w podpisaniu zdjęć? zamiast podpisać je swoim nikiem wstawiłam 'Wilno")
administrator
dulska napisał:
(przy okazji: czy P.T. moderatorzy potrafią naprawić mój błąd w podpisaniu zdjęć? zamiast podpisać je swoim nikiem wstawiłam 'Wilno")
Oj, nie bardzo Taka drobna wada skryptu - to, co wstawione do galerii, nie podlega korektom. Można co najwyżej usunąć obrazek i zamieścić go ponownie, z właściwymi komentarzami.
Jednej rzeczy nie rozumiem. Z tym Wilnem. Wstawiałaś zdjęcia do galerii nie zalogowawszy się na forum? Gdybyś była zalogowana, nic takiego by się nie stało. Wiem, z logowaniem bywają ostatnio problemy, sam się nieraz loguję po dwa razy
Użytkownik
no właśnie tak było; nie zauważyłam braku zalogowania myśląc ze zmieniono formularz wstawiania zdjęć. A z ponownym zalogowaniem były,owszem ,problemy.
Nic nie szkodzi, człowiek zawsze ponad maszyną a to forum jest i tak najlepsze na świecie,o.
administrator
Zawsze można pod spodem dopisać: to wstawiłam ja...
A forum nie jest takie samo z siebie. To wszystko robota użytkowników