Forum Stowarzyszenia
Strony: 1
Moderator
(Obiecane )
Od kilku lat w każdy pierwszy i trzeci wtorek miesiąca o godz. 19:00 w Czytelni Naukowej nr XIV na Ursynowie, ul. Lachmana 5, odbywają się spotkania z przewodnikiem warszawskim p. Andrzejem Kochanowskim z cyklu „Warszawa znana i nieznana”. Tematem odczytów były kościoły i cmentarze, parki i ogrody, przemysł i rzemiosło warszawskie, osiedla warszawskie, a obecnie cykl „Patroni ulic i placów Warszawy”.
administrator
Wszystko fajnie, ale ta lokalizacja... Dla mnie, równie dobrze mogłoby to być w Radomiu czy inszym Tarnowie
chrisfox napisał:
Wszystko fajnie, ale ta lokalizacja... Dla mnie, równie dobrze mogłoby to być w Radomiu czy inszym Tarnowie
Nie marudź. Jest metro tuż-tuż. A więc - nie tylko można iść, ale jeszcze się swobodnie napić. Czyż to nie piękne?
administrator
Napić się, mówisz...
Użytkownik
Ciepłej herbaty jak zawieje gdzieś po drodze
administrator
Ale przywaliła... Teraz mi nie wypada pisać, że herbata nie zawiera. To może ziółek? Pokrzywa jest niezła na różne rzeczy.
Użytkownik
Aniu, dziękuję za informacje... Ja o Syrenkach też pamietam. Wkrótce...
Moderator
chrisfox napisał:
Albo hmm... w Rzeszowie
Moderator
Anek napisał:
(Obiecane )
Od kilku lat w każdy pierwszy i trzeci wtorek miesiąca o godz. 19:00 w Czytelni Naukowej nr XIV na Ursynowie, ul. Lachmana 5, odbywają się spotkania z przewodnikiem warszawskim p. Andrzejem Kochanowskim z cyklu „Warszawa znana i nieznana”. Tematem odczytów były kościoły i cmentarze, parki i ogrody, przemysł i rzemiosło warszawskie, osiedla warszawskie, a obecnie cykl „Patroni ulic i placów Warszawy”.
A możesz podać więcej szczegółów? jakiś link lub sznurek?
administrator
Yorik napisał:
Albo hmm... w Rzeszowie
A, w Rzeszowie to co innego.
Moderator
Daros napisał:
A możesz podać więcej szczegółów? jakiś link lub sznurek?
Co zrobię jak ni mom ...
Moderator
Strony: 1