Forum Stowarzyszenia
Użytkownik
Poszukujê informacji i mapy na temat trasy kolejki Bystrzyca - £êczna. Mam informacje (z tego forum i z innych ¼róde³) o po³±czeniu kolei Zofiowka - Kijany (jak s±dzê jest to to samo co Bystrzyca - £êczna) z kolej± cukrowni Milejow. Je¶li kto¶ posiada jaki¶ dane bêdê wdziêczny za pomoc.
Moderator
listek_ludwin napisał:
Poszukujê informacji i mapy na temat trasy kolejki Bystrzyca - £êczna. Mam informacje (z tego forum i z innych ¼róde³) o po³±czeniu kolei Zofiowka - Kijany (jak s±dzê jest to to samo co Bystrzyca - £êczna) z kolej± cukrowni Milejow. Je¶li kto¶ posiada jaki¶ dane bêdê wdziêczny za pomoc.
Co¶ siê znajdzie w temacie.
Odezwij siê do mnie na GG4846961 lub skrobnij do mnie emaliê. W tej chwili nie mam niestety czasu, ¿e cokolwiek na ten temat napisaæ. Mogê spróbowaæ w przysz³ym tygodniu.
Pozdrawiam serdecznie i tematycznie.
ksiezyc_nad_gieesem ...
Użytkownik
ksiê¿yc_nad_gieesem przes³a³ mi potrzebne mapki i dzisiaj wybra³em siê na pierwszy przegl±d. By³em na ostatnim odcinku kolejki cukrowni Milejow. Nie jest tego du¿o ale jednak co¶ jest . W najbli¿szych tygodniach przejdê siê wzd³u¿ i zrobiê wiêcej zdjêæ. Na razie mam koñcow± 'stacjê' (plac buraczany), trasê w¶ród pól po torach oraz 1 przepust (miejsce po innym równie¿ zlokalizowa³em, ale jest najwyra¼niej ca³kowicie zakopany).
administrator
Gdy ju¿ co¶ siê uda przeprowadziæ, poprosimy chocia¿ o parê s³ów i jakie¶ obrazki - ¿eby¶my i my co¶ z tego mieli
Użytkownik
Jasne, ¿e dam znaæ. Ju¿ na tyle mnie ona zainteresowa³a, ¿e nie odpuszczê. Robiê mapkê przebiegu torów ze zdjêciami z co ciekawszych zachowanych fragmentów. Jak siê uda to pogadam te¿ z mieszkañcami. Tak¿e relacja bêdzie, ale chcê zamie¶ciæ ca³± a nie poszczególne czê¶ci.
administrator
Fajnie