Forum Stowarzyszenia
administrator
Jako, że złe nie śpi, zmuszony jestem skopiować ostrzeżenie zamieszczone przed poprzednim praskim spacerem. Trudno, muszę.
Uczestnicy biorą w imprezie udział bezpłatnie, świadomie, dobrowolnie i na własną odpowiedzialność. Organizatorzy uprzedzają o konieczności zachowania wszelkich środków ostrożności niezbędnych podczas poruszania się w mieście. Wyklucza się jakąkolwiek odpowiedzialność organizatorów za nieszczęśliwe wypadki czy szkody w mieniu lub zdrowiu uczestników wywołane działaniem sił zewnętrznych lub nieostrożnością uczestników imprezy.
I jeszcze raz, gdyby ktoś zajrzał tu niedawno i nie mógł się w wątku doszukać miejsca i godziny: Plac Weteranów 1863 r., pod pomnikiem ks. Skorupki, sobota 2 kwietnia, godzina 10.00.
Będę, ale prawdopodobnie bez mojej połówki szanownej, bo się prawdopodobnie wypuszcza on wówczas do rodziców. Za to może przyjdzie jeszcze parę osób z Komitetu, w tym nowy członek Stowarzyszenia, nie wszystkim jeszcze znany
Użytkownik
Będę a przynajmniej taki mam plan:)
Moderator
Ohar napisał:
Będę a przynajmniej taki mam plan:)
Plan chytry i misternie uknuty
administrator
Może bez planu - ale postaram się przyjść.
Moderator
Zapowiadają przelotne opady śniegu, warto zabrać dobre obuwie
administrator
Aj, nie mam rakiet ani biegówek. Biada
Użytkownik
jakieś herezje 12 stopni ma być i nawet trochę słońca...
ale chyba ostatnio Was zasypało
miglanc
Ja też nic nie wiem o śniegu na sobotę...
Chociaż trochę rozumiem Darka - pewnie z racji chwilowej niesprawności chciałby być powożony na toboganie
administrator
Ciągnąć (nikogo) nie zamierzam - ale koło mnie mieszka jeden husky.
Użytkownik
Ha...u nas ma byc cieplej, do 25 stopni .
administrator
To był dopiero spacerek... Bardzo Wam, razem z Marzenką, dziękujemy, spędziliśmy z Wami przemiły i bardzo ciekawy dzień. Zainspirowani też się czujemy, więc niebawem... No, coś pewnie będzie fajnego. Już sobie ostrzę ząbki na zapowiedziany na późne lato/wczesną jesień Modlin.
I raz jeszcze, wielkie wyrazy uznania i podziękowania dla Ani. Obiecuję, będę pamiętał.
administrator
I nawet jednego, złamanego, spróchniałego zdjęcia nikt nie wrzuci... Ja dziś nie zdążę.
administrator
Spacer musiał być wyjątkowo nędzny, skoro nikt się nie odważył pokazać żadnego obrazka - albo wszyscy byli zajęci co najmniej tak, jak ja. Tyle, że moje przygotowanie zdjęć do pokazania na forum jest bardziej pracochłonne, bo muszę na nich jeszcze umieszczać znak wodny (taka niezrozumiała maniera ).
Wrzucę coś, może przed (przyszłą) sobotą zdążę - choćby po to, żeby nam za kilka lat nikt tu nie napisał, że ten spacer to fikcja, bo nawet jedno zdjęcie się na forum nie pojawiło...
Obrazki będą, jak mi się trochę ta bieganina skończy... Czyli po przyszłej niedzieli dopiero
administrator
To ja już wolę coś wkleić teraz - bo imieniny Nigdy mogą nie nadejść
Wybaczcie, tym razem bez żenujących komentarzy.
Moderator
dla chętnych trasa z gps-a (Google Earth)
http://wwwnet.prv.pl/kml/Praga2.kml
Ostatnio edytowany przez Daros (9.04.2011 17:26:57)