Forum Stowarzyszenia
Użytkownik
Wstępne przymiarki do wspólnej wyprawy na film poczyniliśmy przy ognisku w Modlinie. Gdzieś między kiełbaskami, szarlotką i płynnymi ziemniakami. Kilka osób zgłosiło chęć udziału tylko aby nie wcześniej niż w drugiej połowie października. Druga połowa właśnie nadeszła i może jakieś pierwsze przymiarki co do terminu? Ewuntualnie w rachubę wchodzi też pierwsza połowa listopada. Jeżeli nadal są chętni to proszę o jakieś propozycje. Acha i czy lepiej w dzień powszedni wieczorem czy w weekend?
Po budujących wrażeniach ze wspólnego oglądania "Generała Nila" i dyskusji, której po filmie nie zabrakło myślę, że warto to wyjście zorganizować.
Ostatnio edytowany przez emka 1471 (16.10.2011 19:46:11)
Ja mogę dopiero w listopadzie, ale za to bardzo chętnie
administrator
Znów mam dyskutować o czymś, na czym się nie znam?
Użytkownik
A ja bardzo chętnie podyskutuję o czymś na czym się nie znam bo to w naszym kochanym kraju najpopularniejsza dyscyplina sportowa a ja "idę na mistrza". Co do terminów to w październiku dowolnie a od listopada to niestety tylko weekendy...
Użytkownik
chrisfox napisał:
Znów mam dyskutować o czymś, na czym się nie znam?
To też liczę na to, że wybierze się z nami ktoś, kto rozjaśni nam to i owo
Co do listopada póki co nie mam żadnych konkretnych planów więc mogę się dostosować.
administrator
emka 1471 napisał:
liczę na to, że wybierze się z nami ktoś, kto rozjaśni nam to i owo
I cóż to za dyskusja? On wie, ja nie wiem, on rozjaśnia - to jest wykład. Słowo mówione do mnie nie trafia, ja muszę sobie przeczytać
Użytkownik
Podpisuję się pod tą kolejnością. Czytamy, oglądamy, dyskutujemy.