Forum Stowarzyszenia
administrator
To już nasz drugi spacer po Targówku, ale taka była wola uczestników ostatniej przechadzki po Ochocie. Zapraszamy w sobotę 26 października. Jako, że trasa spaceru na razie pozostaje bliżej mi nieznana obiecuję informację o miejscu i godzinie rozpoczęcia podać w terminie późniejszym.
administrator
Słowo się rzekło (że podam godzinę i miejsce). Czas najwyższy ujawnić chociaż to. Chcielibyśmy się spotkać w najbliższą sobotę, 26 października, o godzinie 11.00. Miejsce zbiórki łatwo znaleźć - stacja benzynowa przy św. Wincentego/11 Listopada (dziś to miejsce nosi dziwaczną nazwę, nadaną zapewne przez kogoś, kto wychowywał się na bagnie - Rondo im. Żaby, czy jakoś tak). Zapraszamy
administrator
Widzę, że forum po powyższych rewelacjach zamarło. A niepotrzebnie, nic w tym wszystkim nadnaturalnego. Zaprawdę, powiadam Wam, ten spacer będzie - w sobotę o jedenastej.
Moderator
I pogoda się zapowiada....
administrator
I owszem. Trochę tylko żal, że od strony gastronomicznej Targówek nie przedstawia się tak ciekawie, jak jego historia
Moderator
chrisfox napisał:
Widzę, że forum po powyższych rewelacjach zamarło.
Podstawy zapodane, to co mają gadać po próżnicy?
Moderator
Trasa naszego spaceru
administrator
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za przemiły spacer. Sprawdzę swoje fotki, może którąś da się tu zamieścić, choć po obrazkach Darka może być trochę wstyd...
Inna rzecz, że nie fotografowałem wiele - trochę czasami byłem zajęty ględzeniem a poza tym parę razy już na Targówku byłem i jakoś mi tak dziwnie robić tam zdjęcia
administrator
Trzy obrazki ze spaceru:
I coś ekstra, nieco nostalgiczny bonus:
Komin Zakładów Tłuszczowych zapewne niebawem będzie jedynie wspomnieniem, jak i otaczające go do niedawna budynki. I któż wówczas będzie się zastanawiał nad widniejąca jeszcze dziś na nim datą 15 grudnia?
Moderator
dalsza część....