Kolejka Marecka - zaciekawiamy Warszaw±

Forum Stowarzyszenia

Ogłoszenie

Aktualno¶ci - www.facebook.com/sopw.kolejka.marecka Aktualno¶ci - www.facebook.com/sopw.kolejka.marecka

#41 23.09.2010 07:59:11

chrisfox

administrator

status 1
GG? ni mom i nie bede mio³
SkÄ…d: z getta

Re: Kolej marecka na Warszawikii

Jeszcze dwa s³owa, zapomnia³em dodaæ.

mikiapole3 napisał:

chyba, ¿e kto¶ chcia³by siê popisaæ i stworzyæ dla nas i wszystkich co¶ wiêkszego

Có¿, ja ju¿ siê kiedy¶ popisa³em i co¶ nieco wiêkszego gdzie¶ tam w sieci wisi Oczywi¶cie, gdyby kto¶ mia³ ochotê, chêtnie poczytam, naprawdê - wci±¿ wiemy niewiele.

Do zestawu linków zewnêtrznych (uczciwie mówi±c, dwa z tych, które tam siê znalaz³y - a ca³kiem stanowczo jeden z nich - ja bym raczej usun±³) mogê podrzuciæ jeszcze co¶ takiego: http://zacisze.info/viewmore.php?nid=71 Drobn± wad± jest autorstwo owego artyku³u, ale trochê tre¶ci on zawiera.

Rozczyn dzie³ Marksa wlany w bydl±t czaszki
Wytwarza z mózgiem przedziwn± miksturê

#42 14.08.2015 09:23:09

salerno

Zbanowany

No wiesz jak znasz autora, i s±dzisz o nim co s±dzisz. To mo¿esz domy¶liæ siê gdzie i w któr± stronê mo¿e naciagn±æ trochê rzeczywisto¶æ.
qms

#43 14.08.2015 13:36:14

chrisfox

administrator

status 1
GG? ni mom i nie bede mio³
SkÄ…d: z getta

No proszê, i jeszcze tu¿ przed urlopem mi siê spamer musia³ trafiæ... i to nieudolny (spójrzcie na link w stopce - to nie ja, to g³upi forumowy automat tak go przerobi³). Nie wolno, szanowny Nowy U¿ytkowniku, tak dzia³aæ, mamy tu: http://www.kolejkamarecka.pun.pl/misc.php?action=rules punkt 2.1.8 Nie wolno, niniejszym Ciê banujê na wszelkie mo¿liwe sposoby. Szukaj sobie mo¿liwo¶ci poprawy pozycjonowania gdzie indziej.

Rozczyn dzie³ Marksa wlany w bydl±t czaszki
Wytwarza z mózgiem przedziwn± miksturê

Czasy takie, ¿e na fb te¿ trzeba trochê istnieæ - zajrzyjcie do nas i tam. A tu jeste¶my ju¿ od dobrych dziesiêciu lat :)                                

adres IP

Stopka forum

RSS