Forum Stowarzyszenia
administrator
Zmuszony byłem w piątek przejść kawałek wzdłuż rzeczonego budynku i teraz muszę tam wpaść z aparatem Ogrodzenie od strony Solidarności jest pięknie - miejscami naprawdę solidnie - postrzelane. Ciekawi mnie tylko, czy to ślady z pierwszych dni sierpnia, czy drugiej dekady września...
A właśnie - odnośnie września. Zawsze się złoszczę, że właściwie nic nie wiem o przebiegu tamtych walk. Jakoś tak we wszystkich znanych mi źródłach ten temat jest traktowany po macoszemu. Ot, zdobyli Pragę i już
Moderator
Ja myślałem o tym samym, dwa tygodnie temu przejeżdżając Wileńską
administrator
Czyli nie tylko mnie się tak wydaje... Ciekawa sprawa.
Moderator
chrisfox napisał:
Jakoś tak we wszystkich znanych mi źródłach ten temat jest traktowany po macoszemu. Ot, zdobyli Pragę i już
Jakieś wątpliwości? Trzeba było oglądać uważnie "Czterech Pancernych".
I psa.
administrator
Psa do tej pory można tam spotkać. Pancernych nie zauważyłem.
Moderator
Z kulawą nogą.....
administrator
Owszem, w tej wersji też występuje
Mam psa z kulawą noga na dojazdówce do mojego osiedla. Całymi dniami się wyleguje, czasem szczeka na samochody, czasem nawet trochę pokuśtyka. Kulawy, ale poza tym wygląda na zadowolonego z życia.
Z tym że Szarik to to nie jest - nie ma chyba nawet 30 cm w kłębie
administrator
Pierwsze komputery też były nieco większe. Żyjemy w erze miniaturyzacji.
Przypomniał mi się ohydny kundel moich starachowickich sąsiadów. Wabiło się toto Puszek, co o tyle było dziwne, że sierść miał jak świnia (i zachowywał się też .
Moderator
Kwiczał?
administrator
Właściwie, obraziłem świnki (przeklęte stereotypy) To są inteligentne i sympatyczne stworzenia. On nie był.
Użytkownik
spróbuj uderzyć do tej firmy https://grodzim.łomatko, miało być com.hahaha
a jednak działa zabezpieczenie antykomercyjne mała rzecz, daawno temu zaimplementowana, a wciąż potrafi coś niedopuszczalnego w niebyt wywalić... (to pisałem Ja, admin