Forum Stowarzyszenia
administrator
Była o tym mowa, bodajże na Starówce - a i później na pewno też. Mamy termin (to nie ja, tylko okoliczności ), więc spieszę zawiadomić - na sobotę 17 października planujemy spacerek po Nowej Pradze. Siadam nad planami, fajnie będzie
miglanc
chrisfox napisał:
fajnie będzie
sie wie
administrator
No... Już myślałem, że wątek pozostał niezauważony a tu taka odpowiedź
administrator
Miło mi zawiadomić. Po długich i ciężkich cierpieniach, mamy zatwierdzoną trasę. Proszę się nie śmiać, naprawdę nie było łatwo - zresztą sami zobaczycie, przedziwny to będzie spacerek, ale prawie bez cofania się. Ponieważ chciałbym w najbliższych dniach dokonać jakiejś rezerwacji, mam prośbę: spróbujmy stworzyć choć prowizoryczną listę uczestników. Z knajpami wcale nie jest tam aż tak bardzo różowo i chciałbym się zorientować, ile miejsc będzie potrzebnych.
administrator
Knajpka już chyba jest. Dzisiejszy praski rekonesans zupełnie był milutki.
Tylko chętnych na spacer jakoś nie widać...
Użytkownik
chrisfox napisał:
Knajpka już chyba jest. Dzisiejszy praski rekonesans zupełnie był milutki.
Tylko chętnych na spacer jakoś nie widać...
No, nas dwoje przyjdzie na 200%, (po 100% na lba), a kiedys zglaszala sie jeszcze dwojka ludzi. Reszte trzeba moze jakos obodzic, bo wyglada, ze powoli zapadaja w sen zimowy.
administrator
Najzabawniejsze, że akurat Waszej dwójki jakoś dziwnie byłem pewien Proszę: mają do nas tysiące kilometrów a do spacerowania po Pradze zgłaszają się pierwsi
(owszem, wcześniejszy głos Fryderyka też odnotowałem)
Czy ktoś jeszcze?
Użytkownik
Ja co prawda w sen zimowy zapadam dopiero około grudnia ale już dzisiaj wiem że na 99,9% nie będzie mnie na październikowej Pradze. Niestety
Moderator Kombinator
Ja - jak zwykle - nie wiem, ale będę (prawie na pewno) (ech, jakie możliwości daje dialektyka )
Dowiem się, gdzie jest Nowa Praga...
administrator
To jest tuż obok Starej Pragi. Ściśle, na wschód od tej, której nie ma. Łatwo trafić.
W Twojej wypowiedzi nie podoba mi się jeden wyraz: "prawie".
Użytkownik
Tym razem się uda, nic innego w plan jak dotad nie wpadło i postaram sie aby tak zostało. Juz dwa razy złozyłam taką deklaracje ale tym razem niczego innego 17-tego się nie podejmę więc macie na spacerku "nową twarz"...
Moderator
zaruk napisał:
Ja - jak zwykle - nie wiem, ale będę (prawie na pewno) (ech, jakie możliwości daje dialektyka )
Dowiem się, gdzie jest Nowa Praga...
Nie wiesz? musi być na wschodzie, tam musi być jakaś cywilizacja
Ostatnio edytowany przez Daros (4.10.2009 17:46:42)
Użytkownik
Ze względu na ostatnia "reprymendę" nie wiem czy mogę pokazać się na oczy pzrewodnikowi.
administrator
Czego też ludzie nie wymyślą, żeby się tylko jakoś wykręcić...
Administrator, to jest taki Naczelny Cieć. Nie jest do lubienia, musi dbać o porządek i już. Skrytykować też czasem powinien, gdy ktoś śmieci. Taki los (jego i podopiecznych).
(oczywiście, powyższy akapit opisuje sytuację na tutejszym forum - znam inne, gdzie admin jest Zastępcą Pana Boga)
Spróbuj tylko nie przyjść...
Użytkownik
Coś mi się zdaje,ze lubię Cię coraz bardziej---będę na i nawet mam coś specjalnie dla Ciebie--"ciężka niespodzianka".
administrator
Takie stanowisko jest do zaakceptowania Choć muszę po cichu przyznać, że jeszcze coś tam w kwestiach porządkowych będę musiał wyciągnąć Spoko, coś mi się zdaje, że przetrwamy i to. Ciężka moja dola, bo się muszę wciąż wszystkim narażać - i tym większa chwała dla tych, którzy nie czują się strasznie urażeni zwróceniem uwagi.
administrator
Przyjdź, coś dostaniesz