Forum Stowarzyszenia
Moderator
Robim cu¶? Czasu niewiele. Has³o podrzucone. I idea s³uszna.
P.S.
Nienawidzê, njeanajwjidzê Gazetpraca. Juz wiem, ze jako rycerz bêdê ¿±da³ trzech g³ów zatrudnionych z Gazatapraca
administrator
Faktycznie, pieniactwo mnie za¶lepi³o a tu trzeba có¶ zrobiæ. Otrzyma³em dzi¶ z Rzeszowa zapewnienia o oko³opierwszosierpniowej wizycie Jurka w naszym miasteczku. Nie mam w tej chwili gotowego pomys³u na spacer - a zrobiæ go trzeba. Mo¿e jaki¶ ma³y plebiscyt (ankieta)?. Gdzie by¶cie siê chêtnie przeszli?
Yorik napisał:
Nienawidzê, njenejanjwjidzê Gazetpraca
Masz przecie¿ firefoxa - zainstaluj sobie odpowiedni dodatek (nazwy z pamiêci nie podam, ale jest kilka) kontroluj±cy uruchamianie pewnych skryptów dla ró¿nych witryn - i po k³opocie. U mnie teraz nawet na onetszambie nic nie wyskakuje - komfort tak niewiarygodny, ¿e a¿ siê chce tam bywaæ
(tam, gdzie potrzebujê - w bankach - wszystko dzia³a, da siê ustawiæ wyj±tki)
(ta dyskusja jest nielegalna, mog± nam za to, ³omatko...)
Moderator
skoczyæ
administrator
Gorzej - teoretycznie, bez ostrze¿enia zamkn±æ interes. Tak to jest ze wszystkim, co darmowe - darmo, ale...
(wczoraj, czy jakie¶ dwa dni temu, siê doczyta³em - http://pun.pl/viewtopic.php?id=3539 , ostatni post)
Krótko mówi±c: nie p³acê - nie wymagam. Daj± - to braæ, goni± - to uciekaæ
(Twój mail i telefon, na szczê¶cie, mam. Parê innych te¿)
A mo¿e np. ¯oliborz pod k±tem powstañczym?
administrator
¯oliborz? Nie by³em.
(tzn. nie by³em od jakich¶ dwudziestu lat, a pod tym k±tem nigdy)
Ciekawy pomys³ (inne te¿ mog± byæ, czekamy)
chrisfox napisał:
¯oliborz? Nie by³em.
(tzn. nie by³em od jakich¶ dwudziestu lat, a pod tym k±tem nigdy)
Ciekawy pomys³ (inne te¿ mog± byæ, czekamy)
Chodzi³o to za mn± od d³u¿szego czasu, wiêc uzna³am, ¿e mogê tym razem zabraæ g³os(ik)
(Nawet od biedy mog³abym siê przy³o¿yæ do wykonania jakiego¶ planu takiego spacerku itd.)
administrator
Plany spacerków mile s± widziane, zawsze. Z ¯oliborza (chodzi³em tam przez kilkana¶cie lat do szko³y ¶redniej) pamiêtam g³ównie bary: "Fawory" (mówi³o siê: idziemy do Faworego) - gdzie jako¶ nigdy nie by³em , "Balaton" na Zaj±czka i "Kosmos" na Krasiñskiego. Piæ nie_do_baru chodzi³o siê do fosy cytadeli, b±d¼ w okolice torów biegn±cych od Gdañskiego na zachód. Dwa razy by³em te¿ nad Wis³± (w krzakach) i parê razy u kolegów, którzy mieszkali w okolicach s³ynnego Wrzeciona (to nie ¯oliborz, wiem). Widywa³em te¿ lataj±ce kufle w "Hutniku" przy Kasprowicza - i wyszed³em z tego ¿ywy. Fajnie by³o.
Je¶li mogê oddaæ g³os, to oddam tylko 3 litery a wszystko bêdzie jasne: EKD
http://kolejkamarecka.pun.pl/viewtopic.php?id=456
Przy okazji przepraszam za moje jak na razie niezrealizowane obiecanki niespodzianki, ale dok³adnie od spotkania rocznicowego pojêcie czas wolny zosta³o mi wywrócone do góry nogami i albo wejdê tu ledwo ¿ywy przed snem, albo w pracy poczytam. Ale z pracy nic nie mogê tu umieszczaæ, wiêc pozostaje czekaæ na lepsze czasy.
administrator
EKD... Samodzielnie (pierwszego sierpnia) chyba nie bardzo, ale mo¿e by to do czego¶ dokleiæ, albo udaæ siê tam drugiego... By³y ostatnio powa¿ne wnioski o wiêcej kolei. Ba, do EKD mo¿na bez trudu do³±czyæ Armatni±...
administrator
Co¶ siê cicho zrobi³o, a czas p³ynie.
Moja robocza propozycja jest jaka¶ taka:
- 2 sierpnia (sobota)
- EKD dla chêtnych (ja i owszem, jestem), pó¼niej powrót kolejk± do Zachodniego, okolice Armatniej a pó¼niej... (jeszcze nie wiem )
Jeszcze kwestia techniczna. Nie czujcie siê zlekcewa¿eni, gdybym siê jutro a nawet pojutrze (i nawet w pi±tek) na forum nie odezwa³. Znikam na parê dni - oczywi¶cie sobotnich Filtrów to nie dotyczy, bêdê.
gajos napisał:
2 sierpnia jestem na Woodstock...
Zazdroszczê
Moderator
Do 2 sierpnia jestem na wakacjach. Mo¿e sobotê PÓ¬NIEJ???
Ilianne napisał:
gajos napisał:
Zazdroszczê
A co tu zazdro¶ciæ? bierze siê urlop kiedy trzeba i jazda
A EKD mo¿e byæ i sobotê PÓ¯NIEJ
gajos napisał:
Ilianne napisał:
gajos napisał:
Zazdroszczê
A co tu zazdro¶ciæ? bierze siê urlop kiedy trzeba i jazda
Jak siê jest ch³opem, to tak A w moim przypadku trzeba mieæ ekipê
Ilianne napisał:
gajos napisał:
Ilianne napisał:
ZazdroszczêA co tu zazdro¶ciæ? bierze siê urlop kiedy trzeba i jazda
Jak siê jest ch³opem, to tak A w moim przypadku trzeba mieæ ekipê
Moja ekipa ma najmniejszy mo¿liwy sk³ad, i chêtnie przygarniemy ¯eby dla mnie problemem by³ tylko brak ekipy...
gajos napisał:
Moja ekipa ma najmniejszy mo¿liwy sk³ad, i chêtnie przygarniemy ¯eby dla mnie problemem by³ tylko brak ekipy...
Seeerio? No to muszê w takim razie odbyæ powa¿n± rozmowê w pracy...;p
administrator
Ci siê rozgadali o Woodstocku a temat le¿y
Tak wiêc, na pocz±tku sierpnia EKD nam odpada. Nastêpna sobota (dziewi±ty) mo¿e by i - jak dla mnie - mog³a byæ. To nie jest a¿ tak pewne, ale mo¿e...
W takim uk³adzie, na drugiego proponujê... mo¿e rzeczywi¶cie ¯oliborz? Co Wy na to?
Ilianne napisał:
gajos napisał:
Seeerio? No to muszê w takim razie odbyæ powa¿n± rozmowê w pracy...;p
No a czemu nie?
A co do EKD to jeszcze wypada³o by siê uprzedziæ u P.Szymiczka, tylko najlepiej z propozycj± konkretnej daty.