Forum Stowarzyszenia
chrisfox napisał:
Mogê potwierdziæ - kilku przysz³ych historyków planuje wzi±æ udzia³. Tak przynajmniej zeznaj±
Widzisz? Op³aci³o siê i¶æ na koncert, wyci±gnê³o siê deklaracje
administrator
Deklaracja to deklaracja. Niejaki Balfour te¿ deklarowa³
chrisfox napisał:
Deklaracja to deklaracja. Niejaki Balfour te¿ deklarowa³
Niech Ci bêdzie - "upowa¿nienie do skopania ty³ka w razie nieobecno¶ci"
Moderator Kombinator
Mo¿e przegapi³em, ale nie wiem kiedy (czyli o której) mia³oby siê odbyæ zwiedzanie ¯oliborza i jaki czas nale¿a³oby na to przeznaczyæ (czytaj: czy po zwiedzaniu gdzie¶ zakotwiczymy)?
administrator
Tej informacji nie przegapi³e¶, bo jej jeszcze nie by³o (mo¿e i g³upio, w razie czego zapuszczê brodê i sobie do niej naplujê - ale to potrwa ).
Dalej bêdê odpowiada³ od koñca. Zakotwiczenie gdzie¶, owszem, jest zdecydowanie mi³a tradycj± i jako takie nie podlega w moim przekonaniu dyskusji. Trasa jest w³a¶nie dopinana (mam nadziejê - nie ja to akurat robiê, mam byæ jedynie konsultantem ds. topografii) i zapewne jutro bêdê w stanie oficjalnie og³osiæ, sk±d zaczniemy. Zwiedzanie, jak znam ¿ycie, potrwa pewnie jakie¶ 3-5 godzin - w koñcu ile mo¿na siê tak krêciæ o suchym pysku. Podejrzewam, ¿e rozs±dnie bêdzie spotkaæ siê w okolicach czternastej-piêtnastej (co¶ sobie kojarzê, ¿e Myszka wspomina³a, i¿ dotrze do Warszawy po po³udniu a zreszt± chyba lepiej by by³o unikn±æ najwiêkszego upa³u). Wszelkie propozycje/zastrze¿enia bêd± mile widziane. No, z tym "mile" mo¿e nieco przesadzi³em, ale - jak wszyscy (mam nadziejê) wiedz± - zawsze staramy siê dopasowaæ
Moderator
chrisfox napisał:
Tej informacji nie przegapi³e¶, bo jej jeszcze nie by³o (mo¿e i g³upio, w razie czego zapuszczê brodê i sobie do niej naplujê - ale to potrwa ).
Potrwa oko³o dwóch tygodni. Mo¿esz mi wierzyæ. Noszê brodê od 21 lat.
Moderator Kombinator
Ja zapuszczê brodê dopiero na staro¶æ (znaczy za 6-7 lat), w zwi±zku z tym raczej bêdê siê do niej ¶lini³. Ale chyba lepsze to, ni¿ siedzieæ z za³o¿onymi rêkami...
administrator
Yorik napisał:
Potrwa oko³o dwóch tygodni. Mo¿esz mi wierzyæ. Noszê brodê od 21 lat.
Ale nie tak±, o jak± mi chodzi. Ja chcia³bym mieæ d³ug±, siw±... W krótsz± nie da siê napluæ - chyba, ¿e metod± Zaruka.
administrator
W koñcu jest. Informacja organizacyjna przedstawia siê nastêpuj±co (a¿ wyt³uszczê )
Proponujemy spotkanie w niedzielê 3 sierpnia pod PWPW - przy naro¿niku Zakroczymskiej i Sanguszki, o godzinie 14.30
Mo¿e byæ?
miglanc
No i piêknie
Moderator Kombinator
Mo¿e.
administrator
Wczoraj dosz³y mnie takie s³uchy, dzi¶ na Pow±zkach uzyska³em potwierdzenie. Nie mam wprawdzie upowa¿nienia, ¿eby rzecz og³aszaæ ze szczegó³ami, jednak troszeczkê farby pu¶ciæ mogê Otó¿, niedzielny spacerek bêdzie przechadzk± z niespodziank±. Ciekaw± - i ca³kiem (jak to niespodzianka ) niespodziewan±...
Fajny spacerek, na koniec poczu³em co nieco w nogach...
ale warto by³o. a teraz ¶lêczê nad robot± któr± mia³em zrobiæ wcze¶niej ale by³o tyle ciekawych spotkañ pokazów, wczoraj masa a dzi¶ spacer no i teraz po nocach nadrabiam..
a udzia³ Taty Yorika by³ bardzo fajn± niespodziank±!
Pogratulowaæ zdrowia, kondycji i pamiêci... no i daru opowiadania!
Pozdrawiam wszystkich wycieczkowiczów, do nastêpnego razu!
administrator
Rewelacja...
Dziêkujê wszystkim. Mam nadziejê, ¿e tego spaceru po ¯oliborzu nie da siê ³atwo zapomnieæ. Fotorelacje bêd± nieco pó¼niej.
Jest parê minut po czwartej a my ju¿ wrócili¶my do domu
(specjalne podziêkowania dla Ani - co te¿ ona z nami musia³a przej¶æ....)
Moderator Kombinator
Kurcze, to Wy dzielni jeste¶cie jak nie wiem co. Z Pani± Barmank± ju¿ pewnie na "ty" przeszli¶cie
Użytkownik
No to ³adnie tam zabalowali¶cie
Dziêki raz jeszcze.
administrator
Taak... Nie¼le nam siê jako¶ usiad³o W³a¶nie (z niejakim trudem) obliczy³em, ¿e w naszym wykonaniu wczorajszy (wczorajszo-dzisiejszy) spacerek trwa³ trzyna¶cie godzin.
miglanc
Serdeczne podziêkowania dla wszytkich uczestników spaceru. By³o wybornie (jak zwykle zreszt± )