Forum Stowarzyszenia
Użytkownik
To i mnie tradycyjnie proszę dopisać do listy obecności
administrator
Wystąpię do Komitetu na odpowiednim formularzu. Sądzę, że Cię dopiszą
Moderator
w terminie 30 dni
administrator
Trzydzieści? Sądziłem, że dziewięćdziesiąt. Oczywiście - gdyby nie było w trakcie procedury jakichś protestów.
chrisfox napisał:
Wystąpię do Komitetu na odpowiednim formularzu. Sądzę, że Cię dopiszą
Komitet (jak pogoda) zawsze dopisuje...
chrisfox napisał:
Trzydzieści? Sądziłem, że dziewięćdziesiąt. Oczywiście - gdyby nie było w trakcie procedury jakichś protestów.
Dziewięćdziesiąt, Krzysiu, to kąt prosty. A w 100 to woda wrze.
K.O.S.p.C.Ż.n.O. (Komitet Organizacyjny Spaceru po Cmentarzu Żydowskim na Okopowej) uprzejmie informuje:
w czasie spaceru będą rozdawane za darmo i bezpłatnie CD z plikami w formacie PDF. Dla optymalnego dostępu do tych plików potrzebna jest najnowsza wersja Acrobat Reader (Wersja 9.3) - do pobrania za darmo i bezpłatnie tutaj:
http://www.sciagnij.pl/programy/p/Windows-Biuro-Obsluga_PDF-Adobe_Reader/939
lub na stronie Adobe:
http://get.adobe.com/de/reader/otherversions/
administrator
Gdyby się komuś nie chciało tego pobierać, będę (w cenach promocyjnych) sprzedawał płyty ze wspomnianym oprogramowaniem. Rozstawię stragan, korzystając z przyciągniętej z Targówka dwukółki.
Użytkownik
Myślę, że na spacer kogoś przyprowadzę Ale nie martwcie się o materiały, my sobie pokopiujemy, pozgrywamy... Damy radę Pozdrawiam
administrator
Co chwila ktoś mi ostatnio mówi, że kogoś przyprowadzi (to zresztą nawet fajnie). Dobrze, że to spory cmentarz, na kaukaskim moglibyśmy się nie pomieścić Czy ktoś może ze sobą przynieść taką przenośną kolumienkę na kiju, jakiej używa się na pielgrzymkach?
Ja dobrowolnie też przyprowadzę ze dwie osoby... chyba się jeszcze zmieścimy...
chrisfox napisał:
Gdyby się komuś nie chciało tego pobierać, będę (w cenach promocyjnych) sprzedawał płyty ze wspomnianym oprogramowaniem. Rozstawię stragan, korzystając z przyciągniętej z Targówka dwukółki.
... pomysł nie jest zły - to może ja się dostawię do dwukółki i zrobimy sprzedaż wiązaną?
administrator
To ja w takim razie wezmę jeszcze grill i będę sprzedawał kiełbaski (spoko, wołowe i drobiowe).
miglanc
chrisfox napisał:
To ja w takim razie wezmę jeszcze grill i będę sprzedawał kiełbaski (spoko, wołowe i drobiowe).
Fajnie. Placki ziemniaczane też by były całkiem na miejscu
roox napisał:
chrisfox napisał:
Fajnie. Placki ziemniaczane też by były całkiem na miejscu
...JAK WIĄZANA TO WIĄZANA...
Użytkownik
A pejsachówka będzie ? Bo jak nie, to to nie będzie dobry geszeft i ja w to nie wchodzę...
administrator
A po co to słowo? Ja nie mam koncesji, mnie tu nie wolno o takich rzeczach pisać.
(się przyjdzie, się zobaczy)
chrisfox napisał:
G.S.P.?
administrator
Już wiem, co się jeszcze musi znaleźć na straganie. Nakrycia głowy dla panów i szale na ramiona dla pań Aj, będzie dobry interes...
Użytkownik
Jeżeli mówimy już o straganie z wszelkimi rozmaitościami, oprócz zimnych napojów, lodu do schładzania jak również zwykłych chusteczek do obcierania potu z czoła i innych zakątków ciała, proponuję wynajem wachlarzy. Jedną sztukę posiadam. Zainteresowanych wypożyczeniem proszę o zapisy.
Dodam tylko, że zapowiadana na niedzielę temperatura przybliżyć ma nas do południowych rejonów Europy. Zdaje się, że zaliczymy okolice 30 stopni w cieniu
Ostatnio edytowany przez emka 1471 (8.07.2010 13:49:02)