Forum Stowarzyszenia
administrator
Ależ bardzo proszę. Coś z futerkiem, w stylu chasydzkim?
Aha, po cichutku mogę poinformować, że nasi przewodnicy już przybyli do Warszawy. Przez najbliższe dwa dni zapewne będą się rozgrzewać przed niedzielą
Moderator
Patrząc jaka jest temperatura za oknem to rozgrzewanie będzie polegać na leżeniu na werandzie
administrator
Właściwie, o coś podobnego mi chodziło. Taka uczciwa rozgrzewka.
administrator
Wieści do mnie dotarły, świeżutkie. Wicie, monitoring Okopowej działa. Mówili do mnie po polsku, więc zrozumiałem. To będzie tak:
- nie ma komarów, jeśli ktoś się obawia kleszczy, może się poddać dobrowolnemu opryskowi (materiałów do oprysku organizatorzy nie zapewniają), jeśli nie - nie musi
- są za to niezłej jakości pokrzywy - zwolennicy krótkich spodenek na pewno nie będą po spacerze mieć reumatyzmu, wielbiciele męczeństwa także będą usatysfakcjonowani - pozostałym proponuję ubrać się uwzględniając istnienie tych smacznych roślinek
Jest jeszcze wariant ekonomiczny - nazbierać pokrzyw i ugotować zupę -> mniej się wyda kasy w knajpie, ew. można o to rozszerzyć asortyment chrisfoxowego wózka cateringowego
administrator
Z pokrzyw można też wykonywać odzież. Niedrogą i ekologiczną. Był też kiedyś szampon pokrzywowy...
Użytkownik
Ale w wyrobie takiej odzieży to trza mieć wprawę...i 12 braci co najmniej żeby to jakoś wyglądało
Użytkownik
Daros napisał:
Patrząc jaka jest temperatura za oknem to rozgrzewanie będzie polegać na leżeniu na werandzie
... a kto to jest Weranda??? Znam ją??
administrator
No, ładnie. Zaraz mnie zaczną ganiać za administrowanie Forum Deprawacyjnym.
Niniejszym stanowczo odcinam się od leżenia na kimkolwiek. Nie zachęcam, nie namawiam, nie zmuszam. Skoro ktoś chce, niech to robi po cichu (i tego też nie mówiłem, oficjalnie jestem przeciwny).
Moderator
ewahanna napisał:
Daros napisał:
to ta od Niemca ?
administrator
Ale to na wsi było, a tu rzecz się dzieje w Warszawie.
Użytkownik
chrisfox napisał:
No, ładnie. Zaraz mnie zaczną ganiać za administrowanie Forum Deprawacyjnym.
Niniejszym stanowczo odcinam się od leżenia na kimkolwiek. Nie zachęcam, nie namawiam, nie zmuszam. Skoro ktoś chce, niech to robi po cichu (i tego też nie mówiłem, oficjalnie jestem przeciwny).
..... tak dlugo, jak Weranda nie jest przeciwna i nie ma nic w poprzek, to juz dobrze......
Użytkownik
Daros napisał:
ewahanna napisał:
Daros napisał:
to ta od Niemca ?
... czyli ta dziewica, corka Kraka?? (tego od smoka)...
administrator
Mówiłem, że to było na wsi. A sądząc po dalszych ujawnionych powyżej szczegółach, musiało też dziać się baardzo dawno temu.
Użytkownik
chrisfox napisał:
musiało dziać się baardzo dawno temu.
Czyżby dlatego że o dziewicach mowa?
administrator
Ciekawie się ten wątek rozwijał - od cmentarza przez ubranie, jedzenie i wyszynk do czegoś całkiem innego.
Moderator
A zobaczysz jak się skończy ....
administrator
Ja akurat wiem, jak się skończy. Chyba, że się skończy inaczej. Dopóki piłka w grze, wszystko jest możliwe (Kazimierz Górski?).
Jutro się dowiemy.
Użytkownik
Dobrze jest wrócic do domu. Dzięki.