Forum Stowarzyszenia
Użytkownik
Wrzuciłem do galerii fotkę Nalewek 26 na styku z 28 i już miałem się zabrać do uzasadniania gdy się zorientowałem VCesie, że już wcześniej umieściłeś tam to samo zdjęcie.
Użytkownik
El_Jot napisał:
Wrzuciłem do galerii fotkę Nalewek 26 na styku z 28 i już miałem się zabrać do uzasadniania gdy się zorientowałem VCesie, że już wcześniej umieściłeś tam to samo zdjęcie.
O, widzę, że wrzuciłeś nieoznaczoną wersję, dzięki
Jeśli chodzi o uzasadnienie, pewnie miałeś na myśli to ujęcie?
http://kolejkamarecka.pun.pl/gallery.php?pid=8047
Użytkownik
Tak.
Jest jeszcze takie zdjęcie. Na którym widać, że cukiernia pod nr 28 została "wybielona".
Użytkownik
Zamenhofa 44-46.
Zamenhofa 38.
Co ciekawe, były już prawidłowo opisane przez sprzedającego.
Użytkownik
Jest jeszcze Zamenhofa 52.
Użytkownik
Oficyny Granicznej 4 i 2.
Użytkownik
Sierakowska 2
Użytkownik
Nie wiem czy to tylko u mnie, ale od pewnego czasu na forum wiele zdjęć się nie wyświetla a zakładka "Galeria" w ogóle przestała istnieć. Da się coś z tym zrobić?
Moderator
Mnie to wygląda na atak jakiegoś Nerda-Hakera.Jeszcze w listopadzie strona działała prawidłowo.W grudniu zniknęły na stronie polskie czcionki, i większość obrazków z postów. W styczniu strona została częściowo przywrócona do stanu używalności, i przez krótki czas był nawet dostęp do galeri obrazków, ale nie wszystkich.Teraz znowu nie ma dostępu.Może powinien się wypowiedzieć w tej sprawie- czy strona zostanie przywrócona w pełnym zakresie, i co się w ogóle dzieje - "Naczelny Administrator" kolejki?
Ostatnio edytowany przez Wierzbowa (23.01.2025 06:48:19)