Forum Stowarzyszenia
administrator
Wiem
Do¶wiadczam (i do¶wiadczamy, jako zespó³) Twojego wsparcia i ¿yczliwego zainteresowania, od lat. Przydaj± siê, bardzo. Niezale¿nie od tego, czy akurat trafiasz na moment zniechêcenia, czy pe³nego rozkwitu. Raz jeszcze, dziêkujê.
Moderator
Umowmy sie, ze do czwartku przyjmuje tu zgloszenia, co do liczby kopii, w piatek jade do zaprzyjaznionej "fabryki", kseruje i kombinujemy, jak to dostarczyc ( jakis tam pomysl mam, zeby Was nie ciagac w danym terminie na odbior, a i ja czasem moge nawalic). Kto sie zglosi pozniej, tez jest mozliwosc, tylko czas oczekiwania moze bedzie dluzszy. Jesli pomoze w rozwiazaniu jakichs zagadek, to bede sie bardzo cieszyl.
Od razu chcialem sie usprawiedliwic, ze moja nieobecnosc podczas Waszych wycieczek jest spowodowana tym, ze idealnie trafiacie od dwoch lat w dni, kiedy "leze". Do tej pory jedynie Marysia - Myszka, ktora tu serdecznie pozdrawiam, miala okazje widziec mnei "lajw". Coz, miejmy nadzieje, ze to sie zmieni :-)
A "wpisujcie miasta", bylo oczywiscie nawiazaniem do slynnnych juz, onetowskich dyskusji, pod wszelakimi tamtejszymi tematami. slicznie pdolapane przez "wies Rakowiec". Brawooo
administrator
Co¶ wy³apa³em:
trzydziestka napisał:
miejmy nadzieje, ze to sie zmieni :-)
To jest dobry sygna³ Ja tê nadziejê mam.
Użytkownik
trzydziestka napisał:
Umowmy sie, ze do czwartku przyjmuje tu zgloszenia(...)
Jest niedziela! Uffff... zd±¿y³em
Moderator
O ile dobrze liczê, to wychodzi, ¿e jestem w takim razie nr 7 w tej kolejce po plany .
administrator
Tomku: tak na wszelki wypadek - bo widzê, ¿e ju¿ siê ustawia spory ogonek. Gdyby rzecz siê przy takiej masie chêtnych wi±za³a z jakimikolwiek uci±¿liwo¶ciami - choæby logistycznymi, czy zw³aszcza kosztami - bardzo powa¿nie i bez ¿adnych skrupu³ów, proszê o sygna³, zareagujemy. Bardzo nie chcia³bym, ¿eby¶my po tej podjêtej w dobrej wierze akcji, mieli problemy z patrzeniem na siebie
Użytkownik
chrisfox napisał:
proszê o sygna³, zareagujemy.
Dobrze prawi
Moderator
chrisfox napisał:
Tomku: tak na wszelki wypadek - bo widzê, ¿e ju¿ siê ustawia spory ogonek. Gdyby rzecz siê przy takiej masie chêtnych wi±za³a z jakimikolwiek uci±¿liwo¶ciami - choæby logistycznymi, czy zw³aszcza kosztami - bardzo powa¿nie i bez ¿adnych skrupu³ów, proszê o sygna³, zareagujemy. Bardzo nie chcia³bym, ¿eby¶my po tej podjêtej w dobrej wierze akcji, mieli problemy z patrzeniem na siebie
Jeden element (obcy i zapalny) w¶ród masy chêtnych przy³±cza siê do zareagowania. Bezwarunkowo.
Moderator Kombinator
Ekhem, czy ju¿ jest za pó¼no na zg³aszanie? Bardzo bym nie chcia³ aby tak by³o, ale ostatnio - nie wiedzieæ czemu - ma³o czasu mam. Wiêc gdyby jednak nie by³o za pó¼no - to ja bardzo chêtnie stan±³bym w ogonku po te plany.
Moderator
Spokojnie;) Monitoruje i dodaje zainteresowanych do puli;) Nie ma potrzeby zadnych platnosci, jedyna przeszkoda, o ktorej zapomnialem piszac swoj post, stal sie piatek, ktory jest przeciez dniem wolnym.Zatem sam akt kopiowania wypadnie w przyszlym tygodniu;)
administrator
Nie ma sprawy, na co¶ takiego mo¿emy poczekaæ
Moderator
I moja skromna osoba .....
Moderator
Napisalem sobie usprawiedliwienie;)
Przepraszam za obsuwe, zostaly mi jeszcze do zrobienia dwa arkusze ( x 10 kazdy, bo tylu chetnych naliczylem) do powielenia. Problem polega na tym, ze w instytucji, w ktorej to kserowalem ta ogromna kserokopiarka ustawiona jest na wystandaryzowane na potrzeby firmy projekty inzynierskie, ktore sa mniej wiecej 2,5 raza wieksze, niz plachty z planem miasta. Powielajac zatem razy 10 kazda z czesci planow miasta marnuje straszliwe ilosci papieru, bo mniej wiecej 2/3 zostaje biale. Nic jednak na to nie poradze, bo te ustawienia to skomplikowana sprawa, a informatyk, ktorego jest to domena byl na szkoleniu:) I w ten sposob zwyczajnie zabraklo na rolce papieru. Nikt nie robil z tego problemu, ale trzeba poczekac na dostawe kolejnego, co mialo nastpiac dzis. Tradycjnie w piatek ich odwiedze i material powinienem byc gotowy. Od razu dam znac.
administrator
Ju¿ mnie kole¿anka wyrêczy³a. Dok³adnie tak
Moderator
No naprawde nie ma za co. Jesli przysluza sie Waszej ciezkiej i fenomenalnej pracy, to bede sie czul jej wspoltworca ( wiem, wiem, takie podejscie ma nawet nazwe: "czepilo sie g... okretu i wola: plyniemy;)
Przy okazji przepraszam za powyzszy belkot i bledy. Az sie wstydze, ale wrodzone lenistwo nie pozwala mi kliknac opcji edycji