Forum Stowarzyszenia
administrator
Ale fajne obrazki...
adiridas napisał:
fajnie że się podoba może na dniach coś wiecej uda się zrobić i wrzucić.
Czy mógłbym jakoś pomóc, ewentualnie towarzyszyć przy "zrobieniu"?
Jasne można się "ustawić" i porobić więcej zdjęć.Ja obecnie mam kontuzje wiec i sporo czasu wolnego trochę ciężej mi się fotografa wyciąga na rower:).Ale będzie więcej zdjęć na pewno!
/www/biuletyn/zeszyty/20080108p/7.pdf chyba nie było .
Strasznie rozwiało mi wątpliwości jednak z Remb. tez szła.... i wogóle tak niedawno zkończyła żywot.
P.s. poligon broni swego 31.07.2011r. najwyzszy poziom wód w okolicach mostów i nasypów kolejki!! miejscami przelewało sie przez nasypy!!!co kilka dni jestem w rejonie mostów wiec świeże info.
Ostatnio edytowany przez adiridas (1.08.2011 22:51:33)
administrator
Niestety, coś z tym odnośnikiem jest nie tak, u mnie się nie otwiera
http://www.witu.mil.pl/www/biuletyn/zes … 108p/7.pdf sory moja wina pospieszyłem się przy wrzucaniu linka
Ostatnio edytowany przez adiridas (2.08.2011 08:55:58)
administrator
Dziękuję. Poczytam już chyba dopiero po urlopie, ale rzecz wygląda ciekawie.
administrator
Ja chwilowo urlopowany, brak czasu na cokolwiek
27,08,2011 najwyższy stan nie tylko rzeczki woda wybija poprostu wszędzie zalewa drogi dojazdowe w końcu widać "sens" rowów kopanych w latach 60-70. Podziękować trzeba elektrociepłowni Kawęczyn w końcu wyłączył pompy(Osuszał studnie w miejscowościach nawet leżacych za Halinowem) wode ciągna z żerania od zeszłej jesieni.
administrator
Z wodą w ogóle coś się w tym roku - przynajmniej na wschód od Warszawy - dzieje dziwnego. W miejscach, w których od lat nie widziałem kropelki, teraz od wczesnej wiosny do dziś, stoją rozlewiska. A kiedyś mówiono, że stale obniża się poziom wód gruntowych...
Użytkownik
Witam,mam zamiar przejechać całą linię kolejki włącznie z odnogą do pustelnika czy ktoś byłby chętny dołączyć.Środek lokomocji quad ewentualnie rower.A jeszcze jedno na rzece można znależć miejsce gdzie przebiegała stara linia do Rembertowa