Forum Stowarzyszenia
administrator
Ale fajne obrazki...
adiridas napisał:
fajnie ¿e siê podoba mo¿e na dniach co¶ wiecej uda siê zrobiæ i wrzuciæ.
Czy móg³bym jako¶ pomóc, ewentualnie towarzyszyæ przy "zrobieniu"?
Jasne mo¿na siê "ustawiæ" i porobiæ wiêcej zdjêæ.Ja obecnie mam kontuzje wiec i sporo czasu wolnego trochê ciê¿ej mi siê fotografa wyci±ga na rower:).Ale bêdzie wiêcej zdjêæ na pewno!
/www/biuletyn/zeszyty/20080108p/7.pdf chyba nie by³o .
Strasznie rozwia³o mi w±tpliwo¶ci jednak z Remb. tez sz³a.... i wogóle tak niedawno zkoñczy³a ¿ywot.
P.s. poligon broni swego 31.07.2011r. najwyzszy poziom wód w okolicach mostów i nasypów kolejki!! miejscami przelewa³o sie przez nasypy!!!co kilka dni jestem w rejonie mostów wiec ¶wie¿e info.
Ostatnio edytowany przez adiridas (1.08.2011 22:51:33)
administrator
Niestety, co¶ z tym odno¶nikiem jest nie tak, u mnie siê nie otwiera
http://www.witu.mil.pl/www/biuletyn/zes … 108p/7.pdf sory moja wina pospieszy³em siê przy wrzucaniu linka
Ostatnio edytowany przez adiridas (2.08.2011 08:55:58)
administrator
Dziêkujê. Poczytam ju¿ chyba dopiero po urlopie, ale rzecz wygl±da ciekawie.
administrator
Ja chwilowo urlopowany, brak czasu na cokolwiek
27,08,2011 najwy¿szy stan nie tylko rzeczki woda wybija poprostu wszêdzie zalewa drogi dojazdowe w koñcu widaæ "sens" rowów kopanych w latach 60-70. Podziêkowaæ trzeba elektrociep³owni Kawêczyn w koñcu wy³±czy³ pompy(Osusza³ studnie w miejscowo¶ciach nawet le¿acych za Halinowem) wode ci±gna z ¿erania od zesz³ej jesieni.
administrator
Z wod± w ogóle co¶ siê w tym roku - przynajmniej na wschód od Warszawy - dzieje dziwnego. W miejscach, w których od lat nie widzia³em kropelki, teraz od wczesnej wiosny do dzi¶, stoj± rozlewiska. A kiedy¶ mówiono, ¿e stale obni¿a siê poziom wód gruntowych...
Użytkownik
Witam,mam zamiar przejechaæ ca³± liniê kolejki w³±cznie z odnog± do pustelnika czy kto¶ by³by chêtny do³±czyæ.¦rodek lokomocji quad ewentualnie rower.A jeszcze jedno na rzece mo¿na znale¿æ miejsce gdzie przebiega³a stara linia do Rembertowa